jan
17

És ahogy ígértem készülünk a Glutén mentes napra, előzetesben egy recept, a hozzávalók beszerezhetőek lesznek kedvező áron a kávézóban!

Egészségetekre!

ALBA-MIX PARASZTKENYÉR

Hozzávalók:

250 g ALBA-MIX lisztkeverék

250 g langyos víz

8 g friss élesztő

5 g só

Elkészítés:

A hozzávalókat jól összegyúrjuk. Zsemlecipó, bagett  vagy  zsemle-kifli formára alakítjuk. Meleg helyen légmentesen pl. fóliával lefedve kelesztjük kb. 50 percig, zsemlét-kiflit kb. 35 percig, hogy kb. duplájára nőjön. Sütés előtt olajozzuk le, hogy szép színe legyen. Forró, kb. 210 C fokos sütőben sütjük a zsemlét-kiflit 18 percig, a kenyeret kb. 30 percig.

jan
16

Sziasztok! Sajnos jó rég jártam erre, de mentségemre szolgáljon,hogy sok volt a dolgunk, szerencsére! Volt újabb sikeres Sushi estünk és szombaton egy IL GIORNALE zártkörű rendezvényre készülünk, kb. 20-25 fő olasz emberkével! Alig várom! 25-én pedig Glutén ments napunk lesz! Arról később részletesen, receptekkel, képekkel, árlistával...

Addig is további szép estét nektek!

süti beállítások módosítása